WEB DESIGN

Site-ul tau te sustine?

Site-ul tau web este cartea ta de vizita

Credem ca un site web este asemenea unei carti de vizita. Si cartile de vizita si site-urile se pot cumpara de-a gata sau se pot customiza tinand cont de propriile nevoi. RE-LOAD se ocupa doar de cea de-a doua categorie. De ce? Fiindca clientii cauta pe net sa vada cine esti inainte de a initia primul contact cu tine. Si daca ei considera, fara a avea vreun criteriu precis, ca nu te ridici la standardele pe care ei le asteapta, pur si simplu ei cauta mai departe. De obicei, la concurenta.
Prin solutia WEB DESIGN oferita de noi vei obtine un site care va fi inainte de orice o modalitate profesionista de a te prezenta on-line. Astfel vei transmite clientilor acel mesaj de care ai nevoie, inainte ca potentialii clienti sa iti treaca pragul.

Web Design

Reload Concept Web Design

De ce sunt site-urile noastre diferite?

Pentru ca intelegem nevoile tale si le implementam asa cum tu iti doresti.

Pentru ca oferim website-uri personalizate la cheie. De la structura, grafica, wireframing, paleta cromatica si logo, pana la productia fotografiilor sau a clipurilor necesare pentru promovarea cprespunzatoare a afacerii tale. Iar daca esti in criza de inspiratie, te ajutam chiar si cu textul pe care vrei sa-l scrii acolo. Si facem toate astea fara a te plimba in alta parte.

In plus, preturile noastre sunt competitive pentru un site predat la cheie, deoarece folosim cea mai moderna platforma de WordPress optimizata cu CSS si JS.

Cum facem asta?

1. Definim proiectul

Definim proiectul si identificam un model grafic adaptat nevoilor tale.

2. Stabilim termenii

Agreem o solutie finala si stabilim elementele de cost. Facem asta in baza unui contract.

3. Dezvoltam website-ul

Construim structura si adaugam continutul. Faci revizii iar noi testam si remediem conform cerintelor tale.

4. Urcam website-ul

Urcam website-ul pe un server, il testam si il optimizam. Te instruim cum sa il administrezi.

Esti gata sa Vorbim?

Contacteaza-ne
Share This