RE BRANDING

Ai deja un brand. Vrei sa ti-l mentii?

De ce Re Branding?

Fie ca vrem sau nu, clientii, prietenii sau partenerii ne privesc deja intr-un anume fel. A nu tine cont de asta in filosofia RE-LOAD inseamna a nu intelege unde esti. De ce e atat de important acest aspect? Pentru ca doar atunci cand stii unde te afli, poti ajunge acolo unde iti doresti.

Prin strategia de rebranding oferita de RE-LOAD, noi mediem concilierea trecutului cu provocarile prezentului tinand cont de dezideratele viitorului. In urma acestui proces, tu sau afacerea ta veti beneficia de o identitate solida, hranita din focul propriilor pasiuni sau valori. Noul suflu, croit pe o structura personalizata, va pune in valoare atuurile si-ti va propulsa viziunea pe drumul tau catre destinatie.

Corporate ReBranding

reload concept Corporate ReBranding

Directia e doar in sus

Ai o afacere si vrei sa cresti. Si mai vrei ca imaginea pe care tu o transmiti clientilor tai sa fie imbunatatita. Sau ai un business dar clientii intarzie sa apara. Sa nu mai vorbim de cazul in care ai avut un business. Si asta fiindca fostii tai clienti au ales sa nu te mai caute. Ce esti dispus sa faci pentru a adauga plus valoare afacerii tale? Esti pregatit sa iti consolidezi identitatea?

Cu strategia de Corporate ReBranding noi te sprijinim sa cresti, sa iti formezi un nume si sa il consolidezi in piata sau sa-ti recastigi increderea printre clientii pe care i-ai avut odata.

Cum facem asta?

RE-LOAD Analizam Situatia

1. Analizam situatia

Identificam cum arata profilul afacerii tale si al clientilor tai in prezent si cum se pliaza el pe identitatea actuala. Apoi identificam ce nevoi si ce expectante au ei vis-à-vis de afacerea sau produsul tau.

RE-LOAD Definim Obiectivele

2. Definim obiectivele

Definim ce profil si ce tip de brand ti-ai dori sa ai, in relatie cu actualii tai clienti sau cu noua baza de clienti pe care vrei sa o targetezi.

RE-LOAD Alocam Resursele

3. Alocam resursele

Alocam resursele pe care doresti sa le dedici pentru acest proces. Stabilim in mod clar ce putem face pentru tine, sub forma unui contract.

RE-LOAD Stabilim Strategia

4. Stabilim strategia

Stabilim un set de actiuni cu rol strategic, care in urma implemetarii iti vor produce rezultatele dorite.

Personal ReBranding

reload concept Personal ReBranding

Upgrade la un alt nivel

Exista un punct in care constientizezi ca ce te-a adus pana aici nu te va duce mai departe. Sa spunem ca vrei un job mai bun. Sau ai deja unul si vrei un partener de viata. Sau pur si simplu vrei sa fii perceput diferit pentru a accesa o treapta superioara pe scara ta valorica. Ce optiuni crezi ca ai? Nu va trece mult timp pana vei realiza ca noul angajator, noul partener sau noua situatie nu va aduce nimic nou in datele problemei daca tiparul comportamental pe care tu il transmiti va ramane la fel.

Cu strategia de Personal ReBranding, tu vei beneficia de ajustarile de care ai nevoie, la nivelul identitatii tale, pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

 

Cum facem asta?

RE-LOAD Analizam Prezentul

1. Analizam prezentul

Analizam situatia ta actuala pentru a pastra elementele pozitive care te-au ajutat sa inregistrezi totusi progrese.

RE-LOAD Identificam Destinatia

2. Identificam destinatia

Identificam noua situatie in care tu vrei sa fii si inlocuim componentele care te-au impiedicat in trecut ca tu sa iti atingi obiectivul.

RE-LOAD Descoperim Optiunile

3. Descoperim Optiunile

Descoperim toate optiunile pe care le ai pentru a ajunge acolo. Stabilim in mod clar ce putem face pentru tine, in baza unui contract.

RE-LOAD Stabilim Strategia

4. Stabilim strategia

Stabilim un set de actiuni cu rol strategic care dupa implementare te vor duce pe drumul tau, direct catre tinta.

Esti gata sa Vorbim?

Contacteaza-ne
Share This