PROFILING

Cariera ta. La un alt nivel.

Evaluare Certificata

Testare Abilitati Leadership

Companiile cauta lideri, pe care sa ii faca manageri. Nu invers. Si toata lumea stie ca pentru a ajunge lider ai nevoie de resurse. Putini stiu insa ca de cele mai multe ori, resursele se afla chiar in tine. Pachetul RE-LOAD CAREER vine in sprijinul tau cu instrumente de testare certificate si cu personal licentiat in a le folosi, pentru ca tu sa intelegi mai bine cum vei fi privit in timpul interviului de actualii sau viitorii tai angajatori.

In deplina confidentialitate, vei putea sa iti descoperi atat punctele tari pentru a le evidentia, cat si punctele care necesita atentie si la care mai poti lucra. Pentru asta folosim instrumente licentiate utilizate frecvent de toate firmele mari de head-hunting prezente in Romania.

Career Coaching

Vrei sa iti rezolvi definitiv problemele cu care te-ai confruntat in trecut si care ti-ar putea aduce din nou prejudicii pe plan profesional si nu numai? RE-LOAD CAREER iti ofera posibilitatea de a aborda intr-un mod pragmatic cauzele care genereaza acele situatii si nu doar efectele acestora. Pentru asta patrundem adanc in miezul problemei, combinand pe parcursul sedintelor de coaching pe langa tehnicile specifice si instrumente validate de evaluare proiectiva.

Pregatire Interviu

Atitudine & Beneficii

Pachetul salarial stabilit de comun acord in timpul interviurilor va fi punctul de plecare pentru urmatorii tai ani petrecuti in companie. Daca nu vei stii dinainte cum sa iti negociezi un pachet salarial realist aferent postului pe care vrei sa il ocupi, poti pierde enorm, deoarece o negociere win-win e sustinuta si de atitudine. Fara informatii concrete si fara o perceptie externa coerenta cu pregatirea ta, poti cere prea putin comparativ cu cei care presteaza aceeasi munca cu tine ori prea mult comparativ cu oferta existenta in piata.

Cu noi vei obtine atitudinea si informatiile necesare pentru ca tu sa te poti prezenta la o negociere salariala dintr-o pozitie avantajoasa.

Simulare Interviu

Vrei ca intrebarile unui interviu sa nu te mai ia prin surpindere? Vrei sa creezi o impresie pozitiva si sa treci cu o mai mare usurinta prin stresul si presiunea generate de un asemenea proces?

Prin RE-LOAD CAREER ai posibilitatea experimentarii unui interviu simulat in conditii reale, fara a suferi consecintele unui esec. Ulterior, dezbatem elementele si atitudinea castigatoare si construim strategia pentru interviul real. Optional, intregul proces poate fi documentat si inregistrat pentru ca tu sa poti analiza acele reactii pe care consideri ca merita sa le observi mai atent.

Suport & Documente

Analiza Social Media

Procedurile standard la toate recrutarile facute de firmele serioase prevad in etapa preliminara de selectie analizarea informatiilor disponibile pe conturile de social media ale candidatului, in speta LinkedIn si Facebook. Orice informatie neconcordanta cu cerintele postului, prezenta in mediul on-line si disponibila evaluatorilor la momentul verificarilor preliminare iti pot crea prejudicii de imagine insurmontabile, care de cele mai multe ori duc la eliminarea candidatului de pe lista scurta.

Prin analiza pe care noi o vom face pentru tine, tu vei avea o imagine clara asupra felului in care te privesc cei care te vor recruta, inainte chiar de a sustine primul interviu.

CV-uri Customizate

Vrei sa te diferentiezi de ceilalti contracandidati si sa adaugi o nota de creativitate CV-ului tau? Cum ar fi sa folosesti un font care nu este disponibil altor candidati doar fiindca acel font nu este free? Sau cum ar fi sa ai un CV pe care nu il gasesti ca si model daca il cauti pe net ca sa ii faci un download, din acelasi motiv?

Prin pachetul RE-LOAD CAREER noi te ajutam sa faci aceasta diferenta. Fiindca atunci cand alegi sa beneficiezi de un CV customizat ai inclusa posibilitatea de a alege un font si un model de CV premium, fara alte costuri suplimentare.

Esti gata sa Vorbim?

Contacteaza-ne
Share This