PRETURI & PACHETE

Cat ma costa?

Calitatea face pretul. Pretul face diferenta.

Pachetele oferite de RE-LOAD sunt structurate pe doua categorii. Corporate Plan, pentru clientii care au un business pe care vor sa il promoveze in mod corespunzator pentru a-l duce la un alt nivel si Personal Plan, pentru acei clienti persoane fizice care isi doresc mai mult de la viata si care considera ca serviciile noastre ii pot ajuta sa isi implineasca visul.

Chiar daca fiecare client are propriile sale nevoi, pachetele sunt gandite pentru ca toti clientii nostri sa poata beneficia de servicii integrate, la standarde de calitate ridicata, fara alte costuri ascunse. Toate pachetele sunt flexibile in privinta adaugarii sau scoaterii de servicii, in functie de nevoile specifice ale fiecaruia. Personalizarea fiecarui pachet va fi facuta dupa identificarea nevoilor tale si va fi reflectata in mod clar la momentul semnarii contractului, pentru ca tu sa stii exact atat pretul final pe care il vei plati cat si serviciile de care vei beneficia.

Si fiindca pentru noi relatiile pe termen lung conteaza, iti spunem ca in calitate de client, ai prin contract stocare gratuita timp de 10 ani pentru toate materialele finite pe care noi ti le vom furrniza pe parcursul derularii contractului.

Corporate Plan

Personal Plan

Esti gata sa Vorbim?

Contacteaza-ne
Share This