MARKETING

Cum te vinzi?

Ce este Marketingul?

Marketingul este o competitie si nu doar cu concurenta. Doar cei care reusesc sa isi creeze cel mai bun produs, la un pret competitiv, pe care sa il promoveze corespunzator si sa il pozitioneze in proximitatea celor interesati vor avea castig de cauza.

Cu strategia de marketing oferita de RE-LOAD, vei obtine o crestere a cotei tale de piata si iti vei asigura locul pe podiumul celor care trec primii linia de sosire.

Corporate Marketing

reload concept Corporate Marketing

Rezultate cuantificabile. Obiective masurabile

Exista doar trei componente pentru a creste o afacere. Cresterea numarului de clienti, a valorii per tranzactie si a frecventei de cumparare. Si nici unul dintre cele trei elemente nu va merge in sus daca atitudinea fata de ele este pasiva.

Tu cand ai analizat ultima oara, in mod profesionist, cat te costa achizitia unui nou client? Sau cat te costa pierderea unuia dintre cei vechi? Cum iti stimulezi oamenii din vanzari? Pe baza analizei valorii totale minime pentru un nou client adus de ei sau pe baza valorii unei tranzactii?

Cu strategia de Corporate Marketing vei obtine o crestere sustinuta a afacerilor, dublata de o fidelizare a celor mai buni angajati in randurile companiei tale.

Cum facem asta?

1. Evaluam procesele

Studiem felul in care iti pui in aplicare politica de vanzari si felul in care iti stimulezi angajatii.

2. Stabilim obiectivele

Stabilim cifrele pe care vrei sa le obtii pe fiecare sectiune in parte. Stabilim in mod clar rolul nostru in acest proces, sub forma unui contract.

3. Definim strategia

Iti prezentam optiunile disponibile, care in urma implementarii iti vor produce cifrele dorite.

4. Monitorizam rezultatele

Ne uitam la rezultatele obtinute. Evaluam din nou situatia.

Personal Marketing

reload concept Personal Marketing

Tu ai valoarea. Noi doar o evidentiem

Imagineaza-ti ca intri intr-un magazin de bijuterii. Si cu emotie, intrebi cat ar costa un anume diamant, care iti place. Cum ar fi ca cel care il vinde sa iti spuna ca poti sa platesti cat consideri tu de cuviinta? Ai plati mai mult sau mai putin decat face? Ai apela la un evaluator extern sa vezi daca e real sau nu? Ti-ai pune intrebari legate de seriozitatea celui care vinde?

Acum schimba locul tau cu cel al vanzatorului. Iar ceea ce ai tu de oferit cu diamantul. Fiindca persoane interesate de ceea ce ai tu sunt peste tot. De la cei care te angajeaza pana la cei care iti fac curte.

Prin strategia de Personal Marketing, tu vei obtine un cumul decisiv de avantaje, care te vor face net superior in fata celor care te evalueaza.

Cum facem asta?

1. Evaluam profilul

Ne uitam la conturile tale de social, la CV-ul tau si la felul in care stii sa te vinzi.

2. Definim strategia

Iti prezentam optiunile disponibile, in functie de obiectivul ales. Tu alegi pe cele care ti se potrivesc. Facem asta in baza unui contract.

3. Implementam actiunile

Punem in aplicare pasii din strategia de personal marketing agreata de tine.

4. Monitorizam rezultatele

Ne uitam la rezultatele obtinute. Evaluam din nou situatia.

Esti gata sa Vorbim?

Contacteaza-ne
Share This