FOTO

Ce mesaj transmiti celorlalti prin pozele tale?

Fotografii profesionale. Mesajul si calitatea vor face diferenta.

Uite-te pentru un minut la fotografiile pe care tu le consideri reprezentative pentru afacerea ta sau pentru tine. Incearca sa te gandesti care e mesajul pe care il transmiti. Este ceea ce iti doresti sau risti sa iti diminuezi cu buna stiinta sansele de a vinde mai mult, de a cunoaste oameni noi sau de a avea un viitor mai bun?
Atunci cand alegem ceva ce ne place, evaluam punctele tari si punctele slabe in maxim doua minute. In schimb, atunci cand respingem ceea ce nu ne place, o facem in maxim 5 secunde. Indiferent ca vorbim despre un produs, un serviciu, un CV sau chiar o relatie, deciziile sunt luate rapid si subiectiv, fara ca persoana evaluata sa stie asta.

Afacerea ta. In imaginile pe care le-ai visat.

RELOAD Corporate Foto

Industrie Hoteliera

Fie ca vorbim despre hoteluri, pensiuni sau apartamente, in domeniul hotelier fotografiile sunt foarte importante. Ele sunt cartea ta de vizita si in principal, calitatea acestora decide care este gradul de ocupare. Booking, AirBnb sunt platforme care te ajuta sa te promovezi, cum crezi tu ca ar fi mai potrivit. Deci, tu decizi cat de mult te ajuti pe tine insuti!

Ce impresie crezi ca isi fac potentialii clienti care se uita acum la pozele pe care tu le-ai postat? Exista in albumul tau o imagine panoramica, surprinsa din drona? Din pozele tale, camerele par spatioase, curate si primitoare? Serviciile sunt percepute ca fiind de calitate? Stii bine ca aceste aspecte influenteaza direct gradul de ocupare.

Cu solutia noastra foto dedicata pentru industria hoteliera, vei primi un pachet complet de fotografii realizate la cele mai inalte si profesioniste standarde. Optional, vei putea alege si surprinderea catorva cadre din drona, cu care nu ai cum sa dai vreodata gres. Solutia RELOAD va scoate in evidenta calitatea serviciilor hoteliere pe care tu le oferi si iti va pune in cea mai favorabila lumina spatiul existent.

RE-LOAD Corporate Foto

Proprietati Imobiliare

Ai o agentie imobiliara sau tu insuti ai o casa, un apartament sau un spatiu comercial pe care vrei sa il vinzi sau sa il inchiriezi. Fotografiile postate de tine reflecta proprietatea in asa fel incat ea sa fie perceputa mai valoroasa sau mai spatioasa? Ai postat un plan al proprietatii sau ai pus cateva imagini care sa trezeasca interesul clientilor? Fiindca majoritatea nu face asta …

Cu solutia de foto pentru proprietati imobiliare vei obtine cu un cost rezonabil un portofoliu cu casa, apartamentul sau cladirea ta, realizat cu obiective profesionale si post-procesat in detaliu. Optional iti oferim fotografii din drona sau iti putem construi un plan 2D sau 3D al proprietatii. RELOAD pune accentul pe ideea ca mai multe persoane interesate inseamna intotdeauna mai multi potentiali clienti.

RE-LOAD Corporate Foto

Food & Drinks

Ai o afacere in care e important ca spatiul tau, atmosfera si preparatele tale sa arate cat mai bine si in mediul on-line si in meniu, nu doar in farfurie? Stim ca ai facut deja un set de fotografii, dar uite-te bine la ele. Sunt ceea iti doresti? Vrei food photos ca pe Instagram?

Cu solutia dezvoltata pentru serviciile HoReCa asociate domeniului food & drinks poti obtine, in functie de ceea ce ai nevoie, fotografii profesionale cu produsele tale culinare, cu localul, echipa sau serviciile tale si optional meniuri unicat, asortate cu culorile si specificul locatiei tale. Da, facem si grafica pentru meniuri!

RE-LOAD Corporate Foto

Servicii Medicale

Ai o clinica sau un cabinet. Si consideri ca e important ca pacientii tai, inainte de a veni acolo, sa aiba o imagine despre siguranta si profesionalismul pe care le vor gasi cand iti vor trece pragul. Te preocupa felul in care oamenii percep calitatea actului medical, inainte ca acesta sa aiba loc?

Cu solutia foto conceputa pentru serviciile medicale, vei obtine un set complet de fotografii care au rolul de a crea perceptia si imaginea de care ai nevoie, inainte ca pacientul sa paseasca efectiv in cabinetul sau clinica ta. Optional, prin strategia de Rebranding iti putem crea intreaga identitate vizuala, de la logo la carti de vizita. Acest tip de solutii oferite de RELOAD comunitatii medicale sunt centrate pe ideea ca actul medical in sine e cel mai important element insa reprezinta doar o parte a intregului. De restul detaliilor, ne ocupam noi.

RE-LOAD Corporate Foto

Alte Domenii

Vrei sa atragi noi angajati, noi colaboratori si noi clienti. Esti dispus sa faci maximul pentru a-ti pune afacerea in valoare?

Cu solutia de foto destinata domeniului de business noi identificam si evidentiem particularitatile si punctele forte ale afacerii tale. Vei primi un pachet complet de fotografii profesionale menite sa faca diferenta si optional acele elemente de grafica necesare pentru integrarea mesajului tau. Intregul proces va fi gandit in asa fel incat afacerea ta sa fie reflectata in cea mai buna lumina pentru ca tu sa obtii in fata competitiei acel avantaj decisiv de care ai nevoie.

Fotografia ta. Pentru o lume intreaga.

LinkedIn Reloaded

Selfie pe LinkedIn? No way! Solutia foto LinkedIn Reloaded iti ofera posibilitatea de a avea un set de fotografii business, profesionale, dedicate contului tau de Linkedin, care au scopul de a comunica un mesaj consistent din acest punct de vedere.

Este o retea cu pretentii, in care conteaza cu adevarat doar cei care respecta standarde si etichete si unde o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Noi consideram ca profilul tau trebuie sa vorbeasca in locul tau in fata potentialilor tai parteneri, angajatori, angajati sau colaboratori si de aceea exista sanse mari sa te suprinda atentia pe care o vom dedica acestui capitol.

Facebook Reloaded

De cate ori ai auzit despre o anumita persoana si ai avut tendinta de a o cauta pe Facebook? Asta facem cu totii, vizualizam cateva fotografii si deja ne formam o prima impresie, nu-i asa?

Cu siguranta si tu esti vizat de ochiul critic al celor care intr-un anumit context aud numele tau. Crezi ca un angajator sau un necunoscut ar rezista tentatiei de a afla detalii despre tine, inainte sa ajunga sa te cunoasca?

Ceea ce preferi sa ramana deschis publicului pe pagina ta, este cartea ta de vizita pentru toti cei cu care urmeaza sa interactionezi. Tu decizi cum te percep altii inainte de a te cunoaste.

Solutia foto Facebook Reloaded pentru imaginea ta pe Facebook iti propune un set de fotografii profesionale pe care sa le poti publica avand certitudinea ca te reprezinta. Cu siguranta vrei si tu ca prima impresie sa fie: WOW!

Insta Reloaded

Daca ai analiza doar profilul tau de Instagram si nu ai cunoaste nimic altceva despre tine, ce impresie ai avea?

Instagram este o lume a tendintelor, a hobby-urilor, un spatiu virtual personalizat exclusiv prin imagine. Instagram nu e despre viata personala expusa public, ci despre ceea ce iti face placere, despre ceea ce iti atrage atentia si, in definitiv, despre ceea ce te caracterizeaza.

Vrei sa afli cum devii un influencer? Vrei sa tintesti un anumit grup? Vrei ca ceea postezi pe Instagram sa fie definitoriu pentru tine si personalitatea ta? Solutia foto Insta Reloaded te va ajuta sa acorzi putin mai multa atentie, nu platformei in sine, ci felului in care esti vazut si mai ales, parghiilor pe care le poti folosi in online pentru a transmite mesajele pe care ti le doresti.

Tinder Reloaded

Ai zambit nu-i asa? Tinder este raspunsul societatii digitale la problemele lumii reale. Daca pentru tine lipsa unui partener de viata este o problema, Tinder iti ofera o solutie. Ce faci cu ea, ramane la latitudinea ta.

Ca pe orice retea de socializare, imaginea ta este cheia care iti deschide usa pe care o cauti. Daca vrei ca cei cu care interactionezi sa te perceapa asa cum iti doresti, daca ai de transmis un mesaj, daca ai nevoie de o selectie “naturala”, atunci clar ai nevoie de fotografii profi care sa vorbeasca in locul tau.

Mesajul tu il transmiti, noi doar il transpunem in imagini prin solutia foto Tinder Reloaded. Cu ajutorul acestui produs iti poti construi un profil mai deosebit, cu care poti atrage usor atentia, in cazul in care tu iti doresti asta.

Cum facem asta?

1. Ne cunoastem

Ne contactezi printr-una dintre metodele disponibile la rubrica contact pentru ca noi sa intelegem ce iti doresti.

2. Stabilim termenii

Iti construim o oferta personalizata in functie de solutiile pretabile pentru afacerea ta sau pentru tine.

3. Implementam solutia

Iti comunicam ce trebuie sa faci pana la momentul programat al sedintei pentru ca la data si ora stabilita sa putem efectua sedinta foto.

4. Livram fotografiile

Procesam imaginile si primesti fotografiile pe care ti le-ai dorit, exact asa cum ne-am inteles.

Esti gata sa Vorbim?

Contacteaza-ne
Share This