DE CE RE-LOAD

Cu noi lucrurile se intampla. Pur si simplu.

Suntem primii care oferim solutii integrate.

Obiectivul nostru este sa oferim intr-un singur loc atat partea tehnica de constructie a imaginii cat si partea strategica de dezvoltare a persoanei, produsului sau afacerii din spatele ei.

reload concept Solutii Integrate

Pe aia cu “nu se poate” o stii. La noi vei gasi solutii.

Stim cat e de complicat drumul de la a avea o idee pana la punerea ei in practica. Fiindca pe acest drum pasim pas cu pas, zi de zi, an de an. Experienta rezultata a condus catre solutii, care fac posibila parcurgerea propriului tau drum intr-un interval care poate fi masurat in zile, saptamani sau maxim luni si nu in ani sau chiar decenii.

Prin intermediul solutiilor dezvoltate de noi, tu sau afacerea ta aveti posibilitatea de a trece din stadiul de idee la stadiul de execuție finalizata in conditii clar definite, cu costuri rezonabile.

 

Ne diferentiem prin simplitate

Simplitatea este ultima forma a complexitatii. RE-LOAD e un produs foarte complex.

reload concept Simplitate

Totul e simplu daca ai un plan. Orice e complicat daca e prima data.

Imagineaza-ti o idee simpla. Sa spunem ca vrei sa construiesti ceva. O casa, un sediu de birouri, un drum sau chiar un pod. Te-ai apuca de treaba inainte sa stii cateva date minime despre acea constructie? Cat de mare ar trebui sa fie, unde ar trebui sa fie pozitionata, cat ar costa sau la ce ti-ar folosi? Sau sa spunem ca ai deja un imobil si vrei sa il inalti cu inca doua etaje. Ti-ai face tu insuti proiectul si calculul de rezistenta, in cel mai mic detaliu?

Conceptul RE-LOAD este simplu. Daca ai o idee despre ceea ce vrei in materie de imagine sau strategie, noi suntem gata sa o punem in practica. Iti proiectam constructia, ne asiguram ca e dimensionata corespunzator si ca rezista in caz de calamitati si apoi urmarim felul in care ea este ridicata. Fiindca designul si arhitectura, la fel ca si imaginea si strategia, sunt chestii complexe care devin extrem de simple atunci cand apelezi la profesionisti.

Echipa RE-LOAD face ca simplitatea sa fie pusa in practica. Fiecare membru al echipei este pentru tine profesionistul care iti va sta alaturi, din stadiul incipient al ideii si pana la punerea ei in practica.

 

Filosofia noastra este diferita

Suma partilor componente e diferita fata de intreg. Noi construim intregul sau GESTALTUL.

reload concept GESTALT

Construim GESTALTUL. Dupa ce il intelegem

Primul lucru pe care ni-l propunem vis-à-vis de clienti este definirea propriului lor GESTALT sau intreg. De ce? Fiindca fiecare are deja unul.

Pentru a intelege ce e GESTALTUL, apelam la parabola elefantului si a celor sase orbi, prezenta in cultura orientala. Se spune ca sase orbi au fost pusi rand pe rand fata in fata cu un elefant. Ei trebuiau sa mearga spre elefant, sa il atinga si abia la final, dupa ce toti l-au atins, sa spuna ce este ceea ce ei au atins. Primul, atingand trompa a spus ca e un sarpe, al doilea, atingand coada, a spus ca e o franghie, al treilea a atins coltii si a spus ca e o sulita. Al patrulea a atins corpul si a spus ca e un zid. Al cincilea a atins piciorul si a spus ca e un copac. Iar al saselea a atins urechea si a spus ca e un evantai.

Bineinteles ca la final orbii au inceput sa se certe, fiindca toti se inselau si toti aveau dreptate, in acelasi timp. Notiunea de elefant e o notiune diferita fata de suma partilor lui componente. De aceea nici o parte componenta a elefantului nu a putut fi identificata corect fiindca ideea de elefant era o notiune necunoscuta pentru cei care l-au evaluat.

In filosofia RE-LOAD, notiunea de elefant reprezinta cunoasterea intregului sau a GESTALTULUI. Noi credem cu tarie ca in momentul in care tu iti vei defini cu ajutorul nostru propriul tau GESTALT, poti decide mult mai usor ce ai dori sa ajustezi la acesta.

 

 

Esti gata sa Vorbim?

Contacteaza-ne
Share This