COACHING

Unde vei gasi toate raspunsurile?

De ce Coaching?

Coachingul este cu adevarat ultima frontiera in materie de dezvoltare personala. Insa realitatea este ca notiunea de coaching a fost denaturata. De ce? Pentru ca un coach care practica coachingul are rezultate exceptionale. Si asta a facut ca cei care fac training, mentoring sau terapie sa isi atribuie aceasta competenta, fara ca ei insisi sa-i inteleaga sensul. Fara expertiza necesara, cine isi mai poate da seama de diferenta? 

Noi, prin intermediul RE-LOAD, practicam coachingul asa cum el a fost definit initial, ca fiind arta de a gasi raspunsuri doar in interior. Fiindca cu adevarat, toate raspunsurile sunt deja acolo.

Prin strategia de coaching oferita de RE-LOAD, tu vei gasi in mod garantat raspunsuri. Diferenta fata de ceea ce ai experimentat pana acum, va veni din rezultate. Fiindca fara rezultate, totul ramane doar o poveste frumoasa.

Corporate Coaching

reload concept Corporate Coaching

Trainingul e bun. Coachingul va face diferenta

Orice companie isi doreste ca propriile valori si interese sa primeze. Si atunci, ce se intampla cu valorile fiecarui angajat in parte? Daca compania aplica o politica de impunere prea agresiva a acestora, cei neadaptati dar productivi pot pleca iar cei adaptati, uneori nu pot produce suficient. Iti poti permite sa-I pierzi pe cei din prima categorie?

Prin strategia de Corporate Coaching oferita de RE-LOAD, vei obtine dezvoltare institutionala si o stare de spirit pozitiva in randul angajatilor, reflectata intr-un un grad ridicat de fidelizare al acestora. Punctul central al filosofiei noastre il reprezinta echilibrul intre dorinta de dezvoltare a companiei si nevoia de dezvoltare personala a fiecarui angajat in parte.

Cum facem asta?

1. Stabilim conditiile

Analizam obiectivele urmarite prin coaching. Definim care sunt stakeholderii acestui proces. Incheiem un contract pentru serviciile pe care le vom livra.

2. Implementam procesul

Livram sesiunile de coaching individuale sau de grup. Identificam liderii. Creem un sistem de crestere interna, autosustinut, pentru cei interesati. Avem in vedere toti stakeholderii implicati.

3. Evaluam rezultatele

Evaluam gradul de indeplinire al obiectivelor. Folosim instrumente de testare validate.

4. Certificam procesul

Acordam diplome care certifica parcurgerea procesului de coaching.

Personal Coaching

reload concept Personal Coaching

Descopera-te pe tine insuti si vei descoperi Universul

Coachingul este despre a învăța cum să trăiești prezentul pentru a-ți construi viitorul. RE-LOAD iti ofera încrederea și abilitatea de a merge mai departe într-o manieră pozitivă în zonele în care tu iti doresti schimbarea.

Cu strategia de Personal Coaching tu vei obtine o cale catre adevar si o cunoastere profunda a propriei tale esente.

Cum facem asta?

1. Definim termenii

Ne uitam la tipul de problema si aflam mai multe date despre ea.  Stabilim daca procesul de coaching livrat de RE-LOAD poate fi de ajutor pentru acea problema sau nu. Stabilim costul aferent sesiunilor de coaching, in cazul in care te acceptam. Facem asta in baza unui contract.

2. Parcurgem procesul

Descoperim solutiile de rezolvare a problemei parcurgand metoda RE-LOAD. Intelegem ca actiunea este singura cale pentru a merge mai departe.

3. Evaluam rezultatele

Evaluam constant progresele pe care le-ai facut. Folosim instrumente de testare validate.

4. Certificam procesul

Iti acordam o diploma care atesta parcurgerea procesului de coaching.

Esti gata sa Vorbim?

Contacteaza-ne
Share This